grilling

Jeg skal helt ærlig innrømme at folk startet å dukke opp mens jeg skrev forrige innlegg, jeg slet litt med nettet og slet derfor med å få bildene opp på nett. Men som jeg sa til dem, innlegget gikk ut allikevel. Jeg satt kanskje alene i noen minutter og det var jo satt frem ting så jeg forsto at de var inne og hentet maten.

Vi fikk fyr på grillen og sakte men sikkert dukket det opp noen med mat, vi gikk forresten fra å være fire til å være seks.

Kusina mi kom litt senere enn resten av oss, noe som var perfekt siden da kunne vi be henne plukke med seg alt det vi hadde glemt eller trengte fra butikken. Når vi var ferdige og satt og skravlet kom mamma. Hun hadde hvert med en venninne og akkurat kommet hjem, men klaget ikke over bakt potet rett fra grillen.

Jeg tok noen fine bilder, men siden en av gjestene ikke vil ha bilde på nett, blir det ingen bilder i innlegget. Kunne vanligvis ha redigert henne bort, men har ikke noe foto program på maskinen akkurat nå (ikke hvert en prioritering etter at maskinen krasjet)

 

Vi avsluttet med jordbær

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg