bytur i dag også

I dag dro jeg og tanta mi ned til byen ved fire tiden, her skulle vi møte mamma og se litt i butikker før vi besøkte storebroren min i den nye leiligheten hans. Vår store shopping runde endte med en butikk med salg. Vi kjøpte ikke så mye men vi prøvde oss igjennom halve butikken. Mamma spanderte en stor genser på meg og tanta mi kjøpte en genser og en veske til kusina mi.

Leiligheten broren min leier er kjempe fin, men jeg kunne aldri ha bodd der. Når jeg fortalte han at jeg fant ut at jeg var svimmel fordi jeg syntes gulvet hans var bølgete fortalte han meg at det var gulvet. Litt svimmelhet og bølgete gulv går virkelig ikke bra sammen.

Det var et lite optimistisk håp om å finne noen fler butikker i det vi gikk ut av leiligheten til broren min, men vi hadde sett på klokken og viste at det var vel optimistisk. Tanta mi dro hjem og jeg og mamma gikk for å spise. Vi endte opp på egon byporten og sitter igjen med litt blandede følelser.

 

Trist at den ene personen får kald mat slik at den må lages på ny og man ikke får spist i sammen, jeg var også rystet over det store sjokket når jeg spurte om parmesan til lasagnen.  Men det var koselig å sitte der ute og jeg føler jeg har hatt en fin dag.

Siste innlegg