premiere på world war z

Jeg møtte opp ca. 40 minutter før filmen startet, egentlig skulle jeg være der litt senere, men man kan ikke helt stole på når drosjen kommer så jeg gikk for tidlig i stedet for sent.

Jeg møtte kusina mi ved hoved kiosken og vi kjøpte oss popcorn, godteri og brus før vi tok en rask tur på toalettet og stelte oss i kø. Kusina mi var nok litt overasket over at jeg heller ville stelle meg i kø enn å vente utenfor, jeg hater folkemengder og kan bli ganske dårlig av dem, men jeg hadde bestemt meg. Jeg turte ikke å si at jeg håpet det var gaver til de første inn i tilfelle det ikke var det, men det var det og vi var nummer 1 og 2 i køen. Dessverre fikk vi bare en gave, forsto ikke helt det systemet deres.

Kino reklamen var i fult belyst sal fordi det skulle være trekning mellom reklamen og filmen. Vi vant ikke noe og da lyset gikk av skulle jeg akkurat snu meg til kusina mi og spørre om det pleide å være så mørkt i salen da filmen startet og lyste den opp. Ja det pleier å være så lite ekstra lys, men ikke så mørkt (jeg er mørkeredd)

Filmen var i 3d, noe jeg ikke helt forsto hvorfor. Her var 3d delen bortkastet.

 

Det var en ikke spise godteri film? altså den holdt interessen filmen igjennom. Etter filmen var det rett i en drosje og hjem.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg