sims 3 create a world tool

Da har jeg sittet de siste timene og jobbet på en verden til Sims 3. siden jeg prøver å være nøye på detaljer går jobben veldig sagte. Når jeg endelig har fått til brua, og hvordan jeg vil ha boligene på første del, prøver jeg å åpne det i spillet og jeg får bare problemer. De første to gangene klarer jeg ikke å finne verdenen min grunnet all himmelen, den første gangen krasjet også spillet når jeg skulle gå inn å se om det var noe som kunne hjelpe under settings.

Tredje gang finner jeg nabolaget, men da jeg prøver å trykke på en av tomtene for å bygge den opp, virker ikke grafikken og det er store blå bokser der informasjon og valg skal være. Men dette er egentlig et lite problem, om de ikke vil la meg bygge tomtene her kan jeg jo alltids lage dem i andre nabolag og overføre dem, men når jeg trykker på offentlige tomter delen krasjer spillet på nytt.

 

Jeg forstår ikke hvordan noen kan klare å lage noe her, men jeg gir ikke opp, tar bare en pause for i natt. Ønsker fortsatt å få til apocalypse challange med verden.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg