spisevegring

Jeg har en slags merkelig form for spise vegring, men jeg tror det er fysisk og ikke psykisk (så da heter det kanskje ikke det). min mistanke er at det er musklene i halsen som ikke samarbeider, jeg sliter jo veldig med musklene mine, men samme hva det er jeg kan ikke spise tørr mat.

Det største problemet er om morgningen, det kan ta timer fra jeg våkner til jeg klarer å spise noe. Dette har ikke hvert et problem det siste året siden jeg har startet dagen med en næringsdrikk. Men siden jeg vant en slanke kur tenkte jeg at jeg skulle starte på den i dag, og jeg ble fort minnet på hvorfor jeg ikke spiser om moringen.

Jeg trodde ikke det skulle ha noe betydning, siden dette også var drikker, men det var drikker med klumper i. den første slurken gikk greit, jeg syntes ikke smaken var alt for ille og tenkte at dette går nok bra, men den andre slurken var det en klump i og jeg startet å brekke meg. jeg tvang i meg resten av shaken og satt 10 minutter og holdt meg for nesa og holdt munnen igjen.

 

Nå sitter jeg igjen med en intens kvalme og lurer på hvordan jeg skal klare dette. Å starte dagen med så intens kvalme gjør det vanskeligere å spise utover dagen. Og vanligvis klarer jeg å spise utover dagen så lenge jeg holder meg unna tørr mat. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg