mine katter og Purina Pro Plan Delicate

Igjennom buzzador fikk katene mine smake på Purina Pro Plan Delicate, og reaksjonene var splittet. Luna gikk en lang sirkel rundt skålen med den nye maten og klaget til hun fikk den gamle igjen. Sirius derimot kastet seg over den nye maten med iver, men siden det bare var han som spiste av det holdt den noen dager og det viste seg at den ikke var så god for tarmene hans.

Luna er ekstremt kresen og det forundret meg ikke at hun ikke ville ha maten, hun er av typen som ville ha sultet seg i hjel før hun spiste noe hun ikke likte, og hun liker nesten ingen ting. Tror jeg kan telle de tingene hun liker på en hånd. Tørrforet sitt, brunost, smør, fløte det var det ingen godbiter, ikke noe fersk mat, rett og slett ingenting.

Sirius derimot liker mat, men mest maten jeg spiser. Det er mange type kattemat han ikke rører, men lite menneske mat han ikke prøver seg på. Dessverre har han en bøy på tarmen sin som gjør fordøyelsen ekstremt komplisert og jeg h ar bare klart å finne en type tørrfor han kan spise uten at det gir han ekstreme smerter.

Jeg synes det var spennende å prøve ut dette produktet fordi det skulle være godt mot fordøyelsen, men det virker som om det ikke er akkurat det han trenger.

Men maten forsvant, og selv om jeg ikke kommer til å kjøpe produktet selv, vet jeg om en del venner som har fått prøver av meg og forteller om katter som kaster seg over maten og er lykkelig. Så jeg anbefaler det gjerne.

 innlegget er sponset av buzzador, lyst å prøve produkter og dele erfaringene dine med venner, <a href="/https:/www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=NO&refstr=jiiji“>les mer her.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg