en god natts søvn, endelig

Dette har hvert en hard og stressende uke for meg. flere ganger har jeg hvert på grensen til å gi opp desucon 8 bare for å få sove i ro eller slappe av en dag, men tanken på hvor lei meg jeg vil være resten av året har holdt meg kjempende.

Det er ikke mange ting jeg vet jeg skal gjøre i løpet av året, jeg er for syk til å reise noen steder og små events rundt Oslo er min eneste måte å få kommet meg ut på å se verden. Desucon eventene er de viktigste og de eneste som står skrevet opp fast, det er så godt å gjemme seg i en folkemengde hvor ingen synes du er rar eller spesiell fordi du elsker pokemon, sailor moon eller noe annet av fiksjon.

En verden hvor brettspill, dataspill, fantasy og anime er det mest naturlige, snubler du sjeldent over.

Men at verden skulle være så vanskelig da, og det ironiske er at om jeg ikke hadde satt meg inn i problemene hadde jeg sikkert bare møtt opp og alt gått bra, men om jeg hadde møtt et problem ville det ha tatt knekken på meg og ødelagt hele dagen, det krever litt å leve med asberger syndrom.

Men nå er alle steiner og små grus snudd på og man har kommet frem til en løsning som ikke koster alt for mye, som gir trygghet og mulighet.

 

Så når jeg la meg i går, kunne ikke engang nattsvermeren som hadde brutt seg inn i leiligheten stoppe kroppen fra og endelig gi slipp på musklene og slappe av. Det var rett og slett herlig.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg