myBeauty.no

Likenshare ga oss brukere muligheten til å prøve nett butikken myBeauty.no, få 40% avslag på kjøpet vårt og bli med i trekningen av en premie. Nå er jeg egentlig ikke så veldig stor fan av kampanjer somkoster penger (du måtte ikke kjøpe noe, men det er lettest å skrive om en nettbutikk om du gjør det)

Men jeg gikk inn og tok en titt og ble overasket over hvor mange merker de hadde, var ikke en liten nettbutikk som solgte varer av merker du aldri hadde hørt om før.

Siden det allikevel var tiden for å kjøpe solkrem tenkte jeg at jeg kunne benytte meg av de 40% og kjøpe den her. Jeg googlet produktet og fant ut at det var en grei pris når de 40% var trukket fra. Men frakt øker jo alltid prisen og jeg sammenlignet prisen etter frakt med før frakt produkter.  

Du måtte også ta en hun analyse på hjemmesiden dems for å kunne være med i kampanjen, men denne ble bare tullete for meg siden jeg ikke har hud kunnskaper nok til å kunne svare på halvparten av spørsmålene. Tror ikke et skjema kan erstatte en ekte hud spesialist.

Men i dag kom pakken min i posten og produktet. De brukte ikke lang tid på å sende og jeg fikk det jeg bestilte. Var heller ikke overdrevet innpakning så den fikk plass i postkassa mi.

 

Jeg synes nettbutikken er helt grei, men jeg har nok en svakhet for å gå i butikker å handle ting til huden og sminke. Da tenker jeg nemlig igjennom en ekstra gang før jeg kjøper ( det er så lett å trykke på kjøp på nett)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg