Tommy Hilfiger klokke?

Reklame | Trybe

Fikk mail i dag fra likenshare om at de søkte etter noen som kunne prøve ut en klokke fra Tommy Hilfiger. Ikke så veldig overaskende er det bare et lite utvalg som får lov til å være med på denne testen, og jeg hadde hvert utrolig heldig om jeg hadde hvert en av dem.

Klokkene det er snakk om er fra serien «le vöyãge seafãr-iüs» ? et maritimt eventyr og de er vann resistent ned til 30 m. dette er et stort poeng siden jeg har en tendens til å ødelegge klokkene mine fordi jeg glemmer at jeg har dem på meg.

Og ja jeg vet det er forskjell mellom å være vanntett og resistent, men det er i vasken, regnet eller andre vann aktiviteter som pleier å ha skylden. Og jeg synes ikke en klokke er grei om den ikke sitter så komfortabelt på armen at du glemmer at den er der etter noen dager.

For å bli aktuell for denne testingen må vi først igjennom det harde valget med å plukke ut en klokke. Valget sto i mellom Reese 38mm, Brady 46mm, Hadley 30mm, Hayley 40mm, Andre 40mm og Andre 40mm (de to siste heter det samme men ligner ikke hverandre)

Mitt valg sto i mellom Reese og Hayley, men bildene var så små og jeg var ikke smart nok til å google dem før etter jeg hadde valgt. Ikke det at jeg angrer på valget mitt, jeg valgte Reese siden den vil passe best til hvordan jeg kler meg.

På nettsiden jeg gikk inn på er dette beskrivelsen av klokka

? Stylish women’s quartz watch in white and silver-toned stainless steel

? Round case with white dial, logo print around the rim

? Tommy Hilfiger flag in the centre

? White silicone strap with logo flag embossed on the…

Dette ville ha hvert en utrolig ting å få lov til å teste ut.

 

Innlegget er  sponset, ønsker du å prøve ut produkter og fortelle venner og familie om dem, prøv likenshare

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg