bonus dager – jeg tok litt av

I dag startet bonus dagene på Lambertseter, og selv om jeg egentlig bare skulle titte når jeg var innom og kjøpte sun block til brannsårene mine og katte sand, klarte jeg ikke å la være å titte innom alle butikkene, og slikt blir det dyrt av.

Jeg hadde planlagt å kjøpe overraskelsesposer på glitter, men ikke i dag. Men de ga bort goodie bag med kjøpene og jeg ville ha en slik, så jeg kjøpte dem i dag. Samtidig kjøpte jeg noen øredobb basis og et pannebånd.

Det kom på 300 kr akkurat og jeg fikk godiebaggen min (handle for 250 for å få)

Jeg endte på apoteket for å kjøpe sun blocken ? faktor 50 burde holde 1 grads forbrenningene mine trygge. 2 grads forbrenningene er somregel gjemt under sko og sokker, så de er ikke så utsatt for sola.

Jeg så litt på salget på Lindex og endte opp med å kjøpe meg en t-skjorte og tre truser (3 for 2 på trusene) dette kom også på mellom 250 ? 300 kr.

Det var ikke mye av det jeg kjøpte på nille jeg kunne ta bilde av, men i posen ligger det diverse gaver til folk.

Det ble litt grillmat på meny, jeg skal grille med nabolaget til mamma i kveld. Hamburger, bakt potet, mais og så skal jeg lage eget hvitløksmør.

 

På parfymeriet ble det noen neglelakker, ikke helt sikker på om jeg skal beholde dem selv eller gi bort noen på bloggen, de kostet 10 kr stk. kjøpte også en blush fra YSL og lipgloss fra Dior. Fikk med prøve på to dior produkter (bb krem og maskara)

Til slutt var jeg innom tiger og kjøpte meg en smykke kaktus til 30 kr og en rive til kjøkkenet mitt for 20 kr.

 

Avsluttet med å hente pakke på postkontoret og kjøpe lotto på narvesen.

Siste innlegg