natt premiere man of steel

Jeg møtte som vanlig opp i god tid, men ikke så god tid som jeg pleier, jeg var nemlig 15 minutter senere enn planlagt og rakk å få tekstmelding av Stine som lurte på om jeg hadde sovnet. Tekstmeldingen fikk jeg i det jeg gikk inn hoveddøra på Colosseum kino. Hadde sikkert rukket å komme frem før hun sendte den om jeg ikke hadde stoppet for å ta noen bilder.

Dagens spørsmål var tydeligvis, å skal du også se man of steel, etter som man møtte på kjentfolk, min irritasjon over dette teite høflighets spørsmålet klarte jeg heldigvis å skjule. Halo, du er på Colosseum kino midt på natten og kun en film vises, hvorfor tror du folk er der?

Akkurat som det var overfylt med kvinner under twilight premierene, var det her overfylt av unge menn. Jeg var faktisk ganske overasket over dette, at det var så få kvinner der. Trodde supermann var litt universalt når det kom til slik sortering, sikkert bare jeg som ikke forstår meg på det.

Jeg kjøpte meg som vanlig popkorn i stor kiosken, og holdt på å hoppe av glede da jeg så det sto cola glass på toppen av hyllene. Jeg spurte i kassen om det var mulighet for å kjøpe dem og svaret var at jeg fikk med meg to om jeg kjøpte en dele meny.  For en gangs skyld hadde jeg tenkt å være smart og kjøpe med meg en ekstra drikke og annet godteri før jeg kom. Men jeg måtte jo ha disse koppene og skulle allerede ha en stor meny, så jeg tok med meg en ekstra brus også. Glassene var absolutt verdt det.

De av oss som hadde stilt oss ved inngangen tidlig slapp inn, og vi kom til en sal fylt opp med gaveposer fra outland, det lå en pose på hvert sete. I posene lå det to tegneserier. Tusen takk outland.

 

Men for en eller annen merkelig grunn stengte de dørene igjen og vi som kom først fikk sitte og vente en stund, dette gjorde ikke noe, bedre å sitte inne i salen å vente en å stå utenfor. Tegneserier hadde vi også til å underholde oss med. Da jeg tok opp 3d brillene mine så jeg at det var dype hakk i dem og etter en rask test ble det klart at jeg måtte kjøpe nye.

Stine løp ut og ordnet det for meg, og før hun kom tilbake startet de å slippe inn folk igjen.

Som vanlig på premierene ble det delt ut noen premier, disse var teipet under setene denne gangen, ikke trekning. Vi vant ikke noe, men det gjorde heller ikke noe, jeg var der for å se filmen jeg har gledet meg veldig til.

 

Filmen var for det meste som forventet og stemningen i salen var perfekt for en premiere visning, jeg koste meg veldig.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg