fin og varm dag på verandaen

Jeg startet dagen med å handle mat, men jeg må virkelig ha hvert i god form i dag for innen varene var satt på plass var hele kjøkkenet ryddet, benker vasket og til og med kjøleskapet vasket ned. Se jeg kan jeg også hvis ikke smertene og utmattelsen slår meg ut først.

Jeg tok sen lunsj på verandaen, bagett med ost og skinke. Mens jeg satt der tenkte jeg at jeg burde prøve å få opp hengekøya. Jeg må bare innrømme at det har jeg ikke klart, tauet jeg brukte til å feste den med var ikke sterk nok og jeg havnet på gulvet.

Men jeg hadde mye moro med å finne på løsninger og kattene hjalp gjerne til, spesielt når jeg lekte meg med tråer.

Jeg ga opp hengekøya og satte meg og solte meg på en stol, men den store kosen kom aldri, de nykjøpte druene mine var sure og ekle og spise og jeg fikk ikke spilt de. ( ikke noe nytt at det er vanskelig å se skjermen i sola da.

Tilslutt var jeg bare oppgitt og lot frustrasjonen gå utover bikinien min, jeg har egentlig ikke noe bikini som passer, og jeg satt og små irriterte meg over hvordan designet på den jeg hadde var dårlig. Den er stor nok, men for slakk over puppene slik at de faller ut. Alt de hadde trengt var ett sting på hver side for å stramme opp?

Et sting kan jeg klare selv, og plutselig var dagen vider reddet og jeg har en bikini jeg kan bruke.

 

Nå sitter jeg inne og vurderer å dra på senteret og kjøpe karabinkroker, slik at jeg får hengt opp hengekøya. men må holde meg inne en liten stund til først, og drikke mye, allerede på grensen til å få solstikk. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg