lang handletur

Det hørtes egentlig ikke så mye ut når jeg tenkte frem planen, først en tur til plantasjen på Skullerud, så kjøpe inn mat. Men ting tar litt lengere tid når man kjører elektrisk rullestol enn når man kjører bil (eller sykkel)

Men bare for å gjøre saken verre, så hadde jeg kommet meg helt til Skullerud da jeg innså at jeg hadde glemt igjen lommeboken hjemme. Heldigvis gikk dette opp for meg før jeg kom meg helt ned til oasen, så jeg svingte av ved turstien opp mot grisern og kjørte hjem og hentet den.

Så var det tilbake til Skullerud igjen og inn på oasen, det er koselig å handle her og jeg sto å pratet litt med papegøyen. Jeg hadde egentlig planlagt å kjøpe meg softis på kafeen og slappe av litt før jeg reiste hjem igjen, men de vasket maskinen i dag, ble en eplekake bit i stedet.

Jeg fikk tak i 40 l jord, filt duk og non blomsterstenger til parsellen, og på vei ut kjøpte jeg med meg en krone is på vei ut, jeg var sulten.

Så var det å kjøre tilbake til Lambertseter og inn i parsellen, her møtte jeg en stakkars liten skjære som ikke kunne fly, det var ekstra synd på han fordi han ikke hadde vett nok til å hoppe inn i det høye gresset på siden og løp/hoppet foran stolen min hele veien inn (og tilbake). La fra meg tingene jeg hadde kjøpt, klarte til om med å bære jorden helt opp til parsellen før jeg kjørte rundt grøntarealet og ned til senteret.

Satte igjen stolen ved biblioteket og gikk ned å handlet i butikken, var mildt sagt surrete i hodet nå.

 

Nesten 4 timer tok handleturen, men det positive er at jeg har fått hvert mye ute i sola i dag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg