og noen gratis produkter jeg fikk med hjem fra matfestivalen

Noen steder delte de ut prøver du kunne ta med deg hjem, enten små prøver eller hele produkter. Jeg kom for smaksprøvene og for å få være med på noe moro, men takket ikke nei. Dessverre var det en del kyniske folk der med store poser de fylte fullt av prøver og dette skapte litt dårlig stemning rundt bodene når noen gjorde noe feil. Ikke alltid lett å forstå at du bare får te en type, ikke den andre, eller at du ikke får ta med til datteren din, men etter du har møtt på en eller to med posene fulle forstår du godt hvorfor.

lærte fort å spørre, og fikknoen rare blikk da jeg purte om det var greit å ta av begge prøvene, men heller høfflig en frekk.

barilla ferdig mat, så de delte ut os spurte forsiktig etter en med bolognese, fikk dete og var veldig fornøyd. satt i stolen akkurat da og slet med å komme i kontakt med folkene bak disken.

kims og cafe cookies standen. til mitt forsvar – de to små fikk jeg av noen som gikk rundt og delte ut av bagger, dette var en av stedene hvor krigen om en enkelt vare var hard. jeg valgte natur chips og fikk som sagt de andre to senere ute i markedet. sjokolade terapi esken sang jeg meg til ( syng sangen fredagskos og få et valgfritt produkt) ostepoppen fikk jeg senere grunnet at jeg hadde benyttet meg av tilbudet 3 for 30 inne i butikken, tok du med kviteringen ut og viste at du hadde kjøpt tre kims produkter fikk du et valgfritt gratis.

det gikk en dame rund og delte ut disse, jeg fikk to.

ellers forskjellige småting jeg fikk med meg, knorr produkt, comfort tøymykner, sunlight håndsåpe, honning magnet til kjøleskapet, singelen vask hånden fra lano og kuponger til butikken. glemte selvfølgelig å se på kupongene før jeg handlet.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg