test av veet easy wax

Reklame | buzzador

Leggene mine kan være litt av en utfordring, jeg har ikke barbert dem igjennom vinteren og håret har derfor blitt ganske langt. Det var egentlig flere grunner til hvorfor jeg valgte å la håret gro i løpet av vinteren. Jeg var lei den uendelige kløingen på leggene og jeg hadde slitt hele sommeren med frost runder (perioder hvor man blir ekstremt kald, selv om det ikke finnes noe grunn til det) håret var en ekstra isolasjon mot kulden.

Jeg gledet meg ikke akkurat til å sette meg ned med barberhøvelen og starte på leggene nå på våren, det er mye hår og det er mye arbeid. Jeg har prøvd flere forskjellige voks løsninger før, men aldri funnet en som virket for meg. noen ganger ble det ekstremt søl, og voks søl er vanskelig å rydde opp. Noen virket ikke og noen virket bare litt. Det var til og med noen jeg ikke tålte. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å holde meg langt unna voks fra nå av.

Da jeg fikk invitasjon til å være med i denne kampanjen, tenkte jeg at det kan da umulig skade å prøve. Jeg ble positivt overasket.

I går kveld satte jeg meg ned med det nye produktet og fikk fjernet håret på leggene mine. siden jeg er helt ny på dette tok det litt tid, men jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Voksen ble ikke kald heller når jeg holdt på så jeg fikk fullført begge leggene. Det siste benet gikk nok på halve tiden av det første.

før bilder:

 

voksen legger seg fint på huden:

 da var det bare bite tennene sammen og håpe at det ikke gjør for vondt

det var ikke så vondt som fryktet, og etter 4- 5 riv var frykten helt borte.


 

Ble veldig fornøyd med resultatet, litt rød på disse bildene fordi de er tatt rett etter, men det røde var borte i dag tidlig.

( produktet fikk jeg igjennom buzzador og dette innlegget er del av en kampanje)

2 kommentarer
    1. Hei! Jeg fikk ikke produktet til å fungere på mine bein. Det fungerer kanskje best med litt lengre hår på beina. Jeg er også en buzzador

    2. Ac Gabrielsen: jeg hadde veldig lange hår, men merker at mye har vokst tilbake, som om de ikke ble nappet ut men bare røsket av. men etter å ha lest om voks før, vet jeg at det er noe hår som ikke blir tatt fordi det ikke er vokst frem ordentlig, så skal vente en uke og ta over igjen da. hvis ikke leggene er glatte ut juni og juli da, så er det hele tull.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg