17 mai på tradisjonelt vis

Og når jeg sier tradisjonelt, mener jeg slik vi gjør det. ( ikke at vi har noe uvanlig feiring)

Jeg sov nesten ikke til i dag, jeg hadde ikke bestemt meg for om jeg skulle stå opp og se på barnetoget eller ikke, og derfor våknet jeg hver halvtime og tenkte at jeg måtte bestemme meg. Jeg trenger satte planer for å komme meg igjennom en dag.

Når klokken ble 09.00 ga jeg opp å sove og sto opp for å lage toppingen på cupkakene, de var selvfølgelig feil, hadde kjøpt masse cupcake bunner og ingen topping, siden jeg ikke hadde melis fikk jeg ikke laget fra bunnen av heller. Problemet løste seg allikevel senere på dagen da min kusine på snart 12 ville pynte dem og fant melis hos tanta mi, slå deg løs sa jeg.


Siden jeg først var oppe, var ikke valget om jeg skulle se på barnetoget noe problem. Jeg hadde mye ekstra tid å ta av og kjørte alle 10 meterne bort til sykehjemmet og satt meg ned klar med kameraet mitt. Karlsrud skoles musikkorps spiller og barna på Karlsrud skole synger. Leger link til youtube filmer så fort jeg får dem ut.

Jeg hadde med meg rullestolen fordi jeg skulle bruke den resten av dagen. Jeg tok følge med toget mens de gikk mot mamma og fortsatte den siste biten alene. Men jeg kom litt tidlig og var ikke i form til å hjelpe så veldig mye til, så jeg satt og spilte pokemon mens jeg ventet på at maten skulle bli ferdig og resten av familien skulle komme.

Vi har en slags form for åpent hus, så alle kommer ikke likt, men siden alle vet at barna skal bort på skolen og har gått i barnetoget nede i byen, er det lett å regne seg frem til fullt hus og komme da.

Av mat blir det servert brød, flatbrød, knekkebrød, eggerøre, røkelaks, spekeskinke (flere typer) rømmegrøt, risengrynsgrøt (for de som ikke liker rømmegrøt eller vil ha begge deler) og pølser.

Etter maten var det kaker og kaffe. Kake utvalget i dag besto av smuldre pai ( laget av min kusine på 26) sunn 17 mai kake, is med varme bær og marengs, muffins (alle tre tingene ordnet av meg, muffins pyntet av kusine som sagt over)

Selvfølgelig hadde vi litt ekstra ispinner i fryseren også, så vi hadde nok mat og dessert til 2-3 feiringer til.

Etter maten gikk vi bort på skolen til barna slik at de fikk være med venner og jeg fikk kjøpe lodd.mens vi ventet på de voksne utenfor blokka fikk barna prøve den elektriske rullestolen min, det var vist morsomt.  Vant to trøstepremier og plukket ut en godteriting til hvert av barna. 

Etter alt dette var jeg utslitt og gikk hjem og la meg, sov til 20.00 så er litt på ettertid i kveld.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg