åpning av elixia Lambertsetersenter

I dag var det åpning av det nye treningssenteret på elixia. Selv om jeg ikke er medlem måtte jeg inn og ta en titt og jeg tok noen bilder.

Jeg skrev meg inn i gjesteboka og gikk inn, her ble jeg møtt av et bord med brus og kakespader (ingen kake)

 

Jeg tok med meg brusen, som var helt død, og tok en rundtur igjennom lokalet.

Førsteetasje/ ved inngangen

Du skal ikke være sjenert om du bruker dette trene området. Det er midt i fokus og består av tredemøller, sykler og ro maskiner.

På veggen er det mange tv skjermer som underholdning, en skjerm for hver kanal.

 

Lekerom for barna, innerst i førsteetasje 

 

selv treningsområde, rett ved inngangen på venstre side.

crosstraining rom første etasje

andre etasje er lagt opp til vekt og styrke trening.

en stor sal i annen etasje, det var noen der så jeg gikk ikke inn.

da jeg hadde sett på alt utstyret innså jeg at jeg ikke hadde sett noe til garderobene, så jeg gikk samme runde tilbake. Da jeg kom ned til utgangen igjen så jeg noen komme opp trappa fra kjelleren og jeg forsto de måtte være der.

Jeg tok heien ned til en avlang gang hvor det tydelig var en herre garderobe til høyere, så jeg gikk mot venstre. Jeg passerte en del dører som gikk inn til personalrom og et kvinnetoalett før jeg plutselig sto inne i garderoben.

Ingen dører og ingen skilt, jeg likte ikke det så godt og sa i fra oppe senere. Ting var vist ikke helt ferdig så skiltet skulle nok dukke opp, men jeg likte ikke mangelen på dører ( selv om det ikke er direkte innsyn)

På vei ut mot hoveddøra igjen blir jeg nesten overløpt av to menn som bærer en stor kake, snakk om god timing. Jeg klarer å ta det første bilde og det kommer mange etterpå. Det kom en kake til men den ble plassert på bakrommet til senere i kveld.  

Etter at alle som tilfeldigvis sto der hadde tatt bildene sine ble kaka skjært opp og vi fikk en stykke av en veldig god kake.

lei for dårlig oppsett i blogginnlegget, men grunnet ett eller annet driver bildene og det jeg skriver og forsvinner hele tiden, så må prise meg lykkelig over det jeg fikk inn.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg