TRG på Lambertseter!!!

Jeg hadde lagt merke til de sorte genserne som det sto spør meg på, og selv om jeg egentlig kjente dem igjen, sorterte jeg det i hodet til noe som hørte til senteret. Det er jo ikke så overaskende at jeg kjente igjen noe de ansatte hadde på seg på spesielle dager, og spesielle dager har de ofte på Lambertseter senter.

Det var når jeg var ferdig med å handle og skulle kjøre ut at jeg så en mann med denne genseren som delte ut lapper. Blikket mitt festet seg på brystet hans hvor det tydelig sto TGR. Hjertet mitt stoppet nesten og jeg kjørte bort til han.

Jeg turte nesten ikke å håpe da jeg spurte han om TGR skulle åpne på senteret, han smilte til meg og sa at de åpnet i dag! og jeg som alltid har trodd at jeg hadde god kontroll på butikkene på senteret. Jeg spurte han hvor og forklaringen kom fort, på det gamle senteret (rett over veien)

Jeg måtte selvfølgelig kjøre bort å se, det lå vedsiden av postkontoret og hadde de satt opp skilt over butikken eller merke på døren hadde jeg nok vist det før, jeg har hvert mye på postkontoret i det siste.

Det har åpnet en stor Tgr butikk, dobbelt så stor som den på arkaden, og den var fylt opp med morsomme ting. Klarte og ikke kjøpe noen perler, ikke noe stress lengere, butikken er jo her.

Kjøpte en glassfiberlampe familien har lett etter til et av barna og en sommerfugl til å henge opp på badet. Ødela den jeg hadde for to dager siden.

På utsiden var det gratis pølser og saft, en tryllekunstner underholdt barna.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg