kaplah

jeg møtte opp, ikke så veldig lenge etter inn slipp. Det var mindre liv der enn jeg hadde forventet, men nå skulle jo dette vare ut på nattestid og festerne dukket opp senere.  Jeg rakk å ta en rask runde oppe og var på vei ned for å se hva de hadde i cafèn da jeg møtte på kusina mi, Linn og noen av dems venner.

Vi havnet inne på spillrommet og startet med den ene og gikk så videre til den andre, da resten av folket gikk ned for å høre åpningstalen ble jeg og kusina mi sittende og spille. En av de som jobbet der kom og lurte på om vi ikke heller ville spille tekken på storskjerm enn Street fighter på vanlig og vi kastes oss på.

Vi satt og spilte og plutselig var det tid for turnering, det var bare oss to der. Han gikk for å hente noe og da kom det i hvert fall to til. Vi spilte raske runder av den turneringen, jeg røk ut på første runde?

Etter at kusina mi røyk ut på andre runde måtte han som jobbet der gå ut og lete etter flere deltakere. Alle var vist inne og hørte på foredrag om stormtropers. Vi slo oss ned her da det ikke var noe poeng å følge med på turneringen lengere.

Når dette foredraget var ferdig gikk vi ned, for at de som ikke hadde spist før de kom skulle få i seg litt mat, Det ble en liten kaffe pause (kakao med krem på meg). alle fant ikke mat de ville ha så vi tok også en rask tur ut på 7/11.

Tilbake på kaplah gikk vi inn på foredrag om cosplay, men etter dette ble vi litt splittet da jeg satte meg ned med min 3ds og de andre gikk på enda et foredrag. Jeg hadde akkurat bestemt meg for å dra hjem da de bestemte seg for å gå og spise, og siden jeg allikevel trengte mat tenkte jeg det ville være hyggelig å spise med dem.  Vi spiste på et lite sted som het risball og jeg tror de tjente godt på eventen litt lengere ned i gata.

Når vi skulle betale kom det plutselig masse politi og ambulanse og stoppet utenfor. Selv om vi var spente på hva som skjedde var det litt ekkelt å gå ut i alt dramaet. Men det verste var over når vi passerte og alt vi så var en dame som fikk hjelp av ambulanse personell. Vi gikk fortsatt i en klynge for sikkerhets skyld.

Enda en gang tilbake på kaplah, maten hjalp litt på formen og jeg bestemte meg for å bli igjennom trekningen av noen lodd vi kjøpte på starten av dagen. Nesten ingen dukket opp til trekningen og premiene måtte trekkes om igjen siden det ikke var noen vinnere.

Vi vant ikke noe?


Så var det å trykke på mobilen og få en drosje til å komme og hente meg. Jeg har hatt en fin dag selv om jeg tydeligvis ikke er helt sosial klar for så mye enda.

1 kommentar

Siste innlegg