handletur før quiz

Litt skjelven i kroppen og enkelte rykninger stopper ikke meg, skal jeg først ned i byen skal jeg handle?

Dro ned til sentrum to timer før quizen startet og hoppet ut av drosjen på oslo s. først tok jeg turen innom outland og tok bilder av bøker og spill jeg vurderer å skaffe meg, så startet den vanlige handlerunden.

Gikk en rask runde igjennom gamestop bare for å se, kjøpte ikke noe der, men det ligger jo nesten vedsiden av lush så jeg må gå innom. På lush kjøpte jeg som vanlig to cupcake ansiktsmasker, jeg glemte å be om prøver.

Jeg fikk en uvant u sving på byporten da jeg skulle inn på city og strikkebutikken der, jeg hadde lovet og strikke et hp skjerf som ikke var i ull og dette var det eneste stedet jeg kunne finne garn med riktige farger, dessverre ble garnet for dyrt og kjøperen trakk seg, men håper det dukker opp en ny kjøper innen det er ferdig.

På arkaden var det vist action dag, det var noen tilbud, en maskot som vandret rundt, mye bråk over høyttalere og trekning av gavekort. Jeg var med på den første trekningen, men ble skuffet da jeg innså at det ikke var trekning, men to unge jenter som avgjorde hvem vinneren skulle bli. Selvfølgelig ble da vinneren to andre unge jenter som hadde sagt de skulle dele premien. Ikke ville jeg eller hadde jeg tid til å bli med på de andre trekningene.

fikk liten cupcake for å melde meg på konkuransen 

Men jeg fikk kjøpt litt perler og utstyr til å lage øredobber på tgr. Jeg har som sagt før ikke perlemangel, men det var disse nydelige glassene perlene kommer i, de er uerstattelige for meg i perlesorteringen min.

Så gikk turen til panduro hvor jeg bare skulle ha noen nåler, men det er lettere sagt enn gjort bare og kjøpe en ting der. Endte opp med å kjøpe en redskaps boks som var satt ned med nesten 100 kr og nylon tråder i tillegg.

Men nå hadde jeg brukt opp tiden min og det var quiz tid, kjøpte en solo nede i baren og hun bak meg i køen delvis lo/delvis fnøs av valget mitt så vi kalte laget vårt solo.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg