loppemarked 3 (og det siste) Munkerud skole

Siden jeg koste meg så veldig der jeg kjørte rundt i sola, tenkte jeg at jeg kunne ta Nordstrand rundt og kjørte til Munkerud skole for loppemarked 3. måtte stoppe på veien og sjekke et kart for å være sikker på at jeg kjørte riktig, det gjorde jeg.

Det første som slo meg her var loppemarked med pizza vogn, dessverre var det umulig å kjøpe pizza der når jeg prøvde, unger som jobbet der og de var fullt opptatt med å true med å kaste pizza på hverandre. Kanskje litt sent på dagen?

Det var heller ingen brettspill som interesserte her, og spill og dvd var alle plassert sammen i et stort kaos så jeg ga veggen bare et raskt glimt. Men selv om jeg hadde bestemt meg for ikke å gjøre det, kjøpte jeg flere smykker. Det var noen charms og perler jeg bare måtte ha, så jeg tok det med meg.

Men den store overraskelsen var oppe på kjøkken avdelingen, de hadde nemlig cola glass jeg ikke har i samlingen min fra før. Jeg fant også en smykke bok nede på bokavdelingen og selv om den er noen nivåer høyere en der jeg er, tok jeg den med, det kan da umulig skade.

Kjøpte meg en mini kanelsnurrings før jeg satte meg i stolen og kjørte hjem igjen, sliten og fornøyd.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg