loppemarked 2 – Bekkelaget skole

Etter at jeg hadde gått igjennom Karlsrud loppemarked, bestemte jeg meg for å gå hjem, hente stolen og kjøre ned til Bekkelaget skole for å se på det loppemarkedet også. Det var en koselig kjøretur i sola med utsikt til sjøen. Tror ikke jeg hadde tålt å bo med slik utsikt, jeg får lyst å hoppe i sjøen så fort jeg ser den, samme hvor kaldt det er.

Nede på skolen sneik jeg meg forbi all trafikken og kjørte helt opp til loppemarkedet, noen fordeler skal man da ha med elektrisk rullestol.

Først gikk jeg på jakt etter leke avdelingen og da mener jeg etter avdelingen. Det sto et skilt nederst om leker, men ikke høyere oppe så jeg gikk opp og ned trappene og lette, selvfølgelig burde jeg forstå at de var sammen med husgaard.

Der det var kjempe ryddig på det forrige, var det totalt kaos her. Om de ikke hadde brukt tid nok på å sette opp eller om de bare hadde alt for mye vet jeg ikke, men nesten alle spillene lå i pappesker bak bordene. Da jeg spurte om å få komme bak for å se igjennom kassene fikk jeg nei, men om jeg sa hva jeg lette etter kunne de se for meg.

Jeg kunne ikke akkurat si at jeg ser etter spill fra barndommen min, som er spennende eller noen som er virkelig verdifulle. Så jeg prøvde å påpeke at jeg samlet på spill og at det var et umulig spørsmål å svare på, det hjalp ikke. Jeg kom opp med ett spill navn og de mente de hadde det, men da de etter et rask overblikk ikke fant det kunne det bare være. Kanskje ikke beste måten å få solgt ting på, gjemme dem vekk.

Men på bokavdelingen fant jeg noe morsomt, perlebøker. Den ene har jeg scannet inn på pc`n fra før men jeg tenkte at det var fint å ha boka på ordentlig. De skulle ha 30 kr boka, kom da på at dette loppemarkedet var kjent for stive priser og kaos. Kanskje derfor de har så mye, blir igjen alt det de ikke fikk solgt årene før.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg