sims 3 øyparadis

da har jeg forhåndsbestilt sims 3 øyparadis på orgin, gleder meg veldig til den kommer.

 

 

 The Sims? 3 Øyparadis LIMITED EDITION inneholder den eksklusive overlevelsespakken

Forhåndsbestill i dag, så får du The Sims 3 Øyparadis Limited Edition – med eksklusivt spillinnhold. Kom snart tilbake for å få vite mer.

Nye eventyr venter simmene dine med strender badet i sol og asurblått vann i et øyparadis! Utforsk øyene og lag din egen femstjerners luksusopplevelse ? nå kan simmene dine legge ut på en uforglemmelig reise eller få seg et nytt hjem i sitt helt eget Utopia. Simmer som liker seg på sjøen kan ta roret på husbåter og innrede dem som de vil, og så sette seil mot andre øyer! Hvis simmene dine heller vil være i vannet enn på overflaten, kan de snorkle og dykke i havet. Hvem vet, kanskje de finner en skatt på havets bunn eller blir venn med en havfrue! Med innovative, nye funksjoner du aldri før har sett i The Sims til PC og en verden med nye muligheter på land og til havs, kan simmene leve et nytt og spennende liv i sitt eget øyparadis.

DETTE FÅR DU

?Sett seil mot eventyret. Om du bruker pedalbåt eller motorbåt ? nå kan simmene dine kaste loss, oppdage nye steder og utforske som aldri før. Dra til andre øyer eller finn din helt egen, uoppdagede øy! Landkrabber kan holde seg på land!

?Bygg og driv et femstjerners hotell. Lag et familievennlig feriested med vannsklier og buffetbord, et romantisk tilfluktssted med minimalisthytter eller et singelhotell med flere bassengbarer der simmene kan mingle og flørte. Velg og finjuster rommene, bestem priser og vent på at anmeldelsene ? og simoleonene skal strømme på. Jo flere stjerner du får, desto mer populært blir hotellet!

?Stranden er livet. Sjekk hvilke overraskelser som venter deg under havoverflaten ved å la simmene trene på snorkling eller dykking. Kanskje de ender opp på en ny øy eller finner en skjult skatt.

?Båt, kjære båt. Om simmene dine elsker vannet eller har reiselyst, kan det være en idé å flytte til en husbåt. Husbåter kan tilpasses og fortøyes i alle åpne havner, så hvis simmene dine blir lei av utsikten, er det bare å flytte til et nytt sted!

?Nye måter å bygge på. Nye påler å bygge hus på gir simmene det beste fra to verdener ? et hjem som er delvis på vannet og delvis på land. Bygg et feriested, lag husbåter du kan reise rundt med og tilpass ditt eget øyparadis til simmene dine!

Eksklusive overlevelsespakken

 Med overlevelsespakken får simmene dine det de trenger for å overleve på en øde øy, lage et provisorisk hjem på en lekter, bygge seg en flåte for å komme seg til et minimalistisk luksushotell midt i havet ? eller bare bruke alt sammen som en back-to-basics-greie i hverdagen! Her får du mer enn noen gang før i en Limited Edition-pakke til The Sims 3. Simmene dine får alt de trenger for å kjøre skipbrudden-looken, fra fillete klær til skipsvrak-inspirerte møbler. Med den nye overlevelsespakken blir simmene klare til å gjøre livene litt enklere på en øde øy i tropene!

 

 ? Historier om et tapt paradis … som er funnet på nytt ? Fra å fortelle historier om simmene dine som havner på en øde øy til å pynte et beskjedent hjem på påler – nå kan du bygge og spille ut nye historier som viser en annen side av livet på en tropeøy.

?Ta med deg øya inn i huset til simmene ? Pynt husene til simmene med unike vrakrester. Simmene kan for eksempel sove i en himmelseng laget av drivved.

?Mer Limited Edition-innhold enn noen gang før ? Du får masse klær, møbler og dekor du kan bruke til å utvide måten du spiller på i ditt eget tropiske paradis.

 

 

var uri = ‘http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19742860)a(2258494)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(‘‘);

Siste innlegg