god morgen, eh… natt? faen også!

Jeg sitter her foran maskinen og prøver og ikke si høyt alle de stygge ordene jeg har inni meg. Jeg ble dårlig under påskemiddagen i dag og kom igjennom ved hjelp av en kopp kamille te. Men selv med teen var det ikke mye igjen i meg og jeg ga etter hvert opp og dro hjem for å legge meg.

Når jeg la meg ned i senga var jeg så svimmel at jeg måtte fortelle meg selv at senga faktisk sto stille og at alt var i hodet mitt, for jeg skal ikke engang. Jeg hadde selskap av begge kattene mens jeg sov så jeg frøys ikke.

Når jeg våknet var jeg fortsatt helt utslått, og jeg måtte argumentere for om jeg skulle sove videre eller ikke. Men jeg hadde hatt en av mine gjentagende mareritt og tenkte at litt våkentid kunne ikke skade.

Det gikk ca 15 minutter fra jeg sto opp til svimmelheten slo inn igjen, 30 minutter før magekrampene ? en time og anfall. Jeg er ikke i et helt anfall, jeg har sterke kramper i bena, magen og venstre arm og svimmel og kvalm. Men ikke det som kalles pnes anfall, jeg har kontroll og er fullstendig bevist.

Å få i seg mat har vist seg å være umulig, men jeg helte i meg en halv næringsdrikk siden det er lenge siden middag. Har planer om å kose meg med dagens dr. who episode før jeg vurderer å legge meg igjen.

Jeg er så lei av å være dårlig 

Siste innlegg