Sex dømt får fortsette som lærer!!!

det finnes mange måter å se ting på, og om jeg skal sette meg inn i straffen blir jeg gal.

Har du sex med mindreårige mener jeg du allerede har gitt opp en del av dine rettigheter, selv om de er 14 og 15 og ikke småbarn. Men man kan diskutere kjærlighet, alder og frivillighet til man blir blå, dette er vanskelige temaer.

Men om du først har vist så dårlig dømmekraft kan jeg ikke forstå hvordan han kan sendes tilbake til lærerjobben. Han har allerede vist at han ikke kan stå i den rollen ovenfor tenåringer og at de er noen få år eldre gjør ikke saken bedre. Man skal være trygg på lærerne sine, og du skal kunne være så forelska du vil, det er hans oppgave å være voksen og erfaren.

Å bruke unnskyldningen om at han antageligvis ikke vil gjøre dette igjen er også skummel, han har jo gjort det to ganger allerede. Er mangelen på lærer virkelig så ille at vi tar dem uansett. Eller er det greit at elevene på ungdomskolen om 5 år må forholde seg til han.

Om jentene var villige er det helt greit for meg at han får sone hjemme med fotlenke, men han har vist at han ikke er ansvarlig nok til å være lærer og noen ting burde man ikke få flere sjanser på.

Det norske samfunnet skremmer meg innimellom 

2 kommentarer

Siste innlegg