det ble plutselig en ekstra har dag

Det var merkelig å våkne så tidlig i dag, men siden jeg først lå der i senga våken og jeg hadde planer om å handle med mamma, tenkte jeg det var like greit å bare stå opp. Jeg viste dette var en 50/50 ting å gjøre, jeg fungerer ikke godt med for lite søvn, men om jeg var heldig ville jeg klare å holde meg våken til i kveld og få snudd døgnrytmen min tilbake til normal tid.

Men jeg merket på senteret at søvnen innhentet meg og jeg kunne ikke bli med mamma hjem med varene hennes fordi jeg var helt på kanten til å kollapse. Jeg gikk hjem for å få i meg litt mat og søvn.

Før jeg la meg fikk jeg en telefon fra bpa ordningen jeg prøver å få i gang, de hadde funnet en som kunne jobbe hos meg i morgen og med denne byrden fjernet fra skuldrene mine trodde jeg at jeg kom til å få sove godt, jeg tok feil, det var et våkent mareritt som var i ferd med å starte.

Det tok ikke lang tid før jeg ble ringt opp igjen, det var noe som ikke stemte hos bydelen, så de fikk ikke sende bpa til meg. Jeg ringte til mamma som hadde lagt seg og siden jeg ikke fikk kontakt med henne var jeg nøtt til å prøve å takle dette selv.

Først ringte jeg bydelen som egentlig sa at så lenge jeg ikke hadde skriftlig bekreftelse på at omsorgspesialisten hadde mottatt og godkjent oppsigelsen min, var det ikke noe de kunne gjøre. Men de skulle skrive en mail slik at noen så på det etter påske. Du skal virkelig ikke være i behov for hjelp i denne bydelen.

Men om det er frustrerende at bydelen ikke ville/ kunne høre på meg, var det helt uforklarlig hvorfor vi ikke hadde fått denne skriftlige bekreftelsen fra omsorgspesialisten.

Den ene ideen var at de ikke sto for det de sa muntlig og ikke hadde tenkt å la meg slippe oppsigelsestiden, så jeg ringte dem og først spurte om å få prate med lederen for bpa ordningen. De kan ringe deg etter påske fikk jeg beskjed om og jeg gjorde det klart at dette ikke var akseptabelt. Så spurte jeg om det kom noen til meg i dag, for om de ikke hadde godkjent oppsigelsen min skulle jeg ha hjelp i dag, men da fikk jeg forvirret svar om at har ikke du sagt opp da.

Nesten rasende sa jeg i telefonen at jo det hadde jeg, men at ikke jeg fikk ny hjelp før de hadde bekreftet dette skriftlig, noe som gjør at jeg står helt uten hjelp.

Jeg forstår ikke hvorfor dette firmaet ikke klarer å svare på en eneste henvendelse, de bare ringer rundt om hverandre og lager muntlige løfter de ikke kan holde. Men kanskje det er der problemet ligger de vet de ikke klarer å holde løftene sine så de har sluttet å gi dem skriftlig?

Ikke ville de gi meg ordentlig hjelp når de skulle, og ikke vil de la noen andre hjelpe meg ? omsorgspesialisten en garanti for å gjøre deg dårligere.

måtte tilslutt ta stesolid og legge meg til å sove fordi jeg var så panisk, dagen ødelagt, natten ødelagt og en sinsykt hodepine.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg