en venninne dag

Det er ikke ofte jeg har slike dager, og jeg forstår hvorfor, men selv om det er ekstremt slitsomt er det absolutt verdt det.

Det startet med at Sandra og moren kom på besøk til meg, de hadde med seg kake som var bakt på sse kvelden før og vi satt og skravlet og koste med kattene, det var nesten så vi glemte tiden, for neste mål var en handletur.

Bilen Sandra og moren kjørte var full pakket med rullestoler og bagasje, så jeg tok med meg min lille rullestol og tok taxi ned til sentrum og møtte dem igjen der. Det var Sandra som skulle låne min lille rullestol, men vi oppdaget etter hvert at hver vår hadde nok hvert den beste løsningen. Men hennes var store og pakket så godt inn, derfor lånte hun min.

Det ble påskeegg jakt på Lush, denne var mye enklere i år enn i fjor, men igjen bare en liten premie.

Så ble det tgr og jeg tror de koste seg her siden jeg rakk å løpe over til pachamama (noe som ikke var lett siden butikken der var stappfull og hun i kassa veldig treg) før de hadde kommet seg igjennom tgr.

Så kom hoved delen av dagen, forestilling på operaen. Vi skulle se familieforestillingen Robin Hood og gledet oss veldig til dette. Men denne planen ble nesten avsluttet i døra inn til salen grunnet varsler om strobelys. Det var en smertefull forestilling for meg, men jeg overlevde, falt sammen på brua på vei tilbake til oslo s, men kom meg fort opp igjen.

Hadde satt pris på varsel om strobelys litt før.

Så dro vi til Peppes for å få i oss litt mat, men kommer ikke langt på et kakestykke og en bacon pølse. Her satt vi og koste oss med Cesar salat alle tre (Peppes burde ansette meg til å lage reklame for denne salaten)

Men nå startet det å bli sent og de har langt å kjøre hjem, de tok en svip tur innom meg igjen for å hente gaven min til Sandra som jeg hadde glemt og gi henne før vi sa hade og de dro.

Det er litt rar, vi har på en måte bodd sammen i en måned nå, men ingen skal si at vi ikke avsluttet med stil. Og om vi får det som vi vil er det langt fra siste gangen vi ser hverandre.

1 kommentar
    1. en 110% herlig venninne dag 😀 Så koselig skrevet : ) jei er helt enig i det som står der.. jei koste meg kjempe mye, ble veldig sliten, noe det absolutt var verdt. men endelig hjemme igjen nå og skikkelig avslappning for fult 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg