home sweet home

Forestill deg en leilighet som har stått to i en måned om vinteren, ja det er kaldt her, herlig kaldt.

Når jeg åpnet døra inn til leiligheten sto Sirius å ventet på meg, men da han så mamma og tanta mi klatret han opp og gjemte seg ( han har fått nok av reisebur nå)

Men han kom ned når de gikk og fulgte spent med mens jeg satte opp datamaskinen min, så fort den var på var han rolig og løp rundt med spørsmålstegn hale som rykket intenst, med andre ord en stk lykkelig katt.

Han var med på å pakke ut det lille jeg pakket ut og når jeg satte meg ved datamaskinen for å slappe av regner jeg med at han har hvert i alle poser og kofferter og inspisert, jeg vet han har hvert innom de her på rommet i hvert fall. Tilslutt kom han og la seg på plassen sin foran skjermen og koste med meg.

Det er så utrolig godt å høre malingen dems, men også å varme hendene mine på dem. Nå har ovnene stått på i over tre timer og vi har nådd 17 grader?

Jeg har ikke veldig lyst til å innrømme at det er sengetid, men jeg har surret så med døgnrytmen min inne på avdelingen at jeg tror det vil være godt for meg å få kontroll igjen.

Gleder meg utrolig til senga? gode myke senga.

2 kommentarer
  1. Endelig fikk du frihet og komme hjem: ) skal innrømme at jei savner deg masse allerede, er lissm noe som mangler her, men er glad på dine vegne : ) du må kose deg med kattene og friheten, gleder meg til og være med deg på fredag : )

  2. Sandra Sømo: jeg både savner deg og har litt dårlig samvittighet for å flykte. men jeg tror ikke vi hadde hatt det så koselig så sliten, redd og dårlig jeg startet å bli.

   gleder meg til fredag, skal hilse fra kattene, de er glade for at mamma er hjemme.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg