bingokveld/ flere premier

3 bingo på rad, jeg hadde bare lyst å krype under sofaen og gjemme meg. først en rad, og så to rader, og selvfølgelig fullt brett.

Første hovedpremie gikk til meg, en bok om sopper?

Jeg byttet brett og klarte selvfølgelig å få fullt brett igjen, BINGO? vel egentlig sukket jeg det vel mest ut. Men nok en gang var det en som fikk bingo samtidig med meg, og nok en gang ville de at vi skulle dele premien, ikke få hver vår som ellers ville ha hvert naturlig.

Men i dag satte jeg foten ned, det er ikke så viktig for meg å få alle fire påskeeggene, men hvorfor skal alltid jeg måtte dele når de andre slipper? Greit så vant jeg mye, men det burde da være samme regler for alle?

Jeg hadde hvert litt lei meg før bingoen startet, men etter var jeg bare knust. Det å føle at folk mistenker deg for å manipulere spillet er ganske ekkelt.  Så mest av alt ønsker jeg å bare levere tilbake alle premiene jeg har vunnet her, men jeg gjør det ikke, for de fortjener det ikke.

dagens premier:

2 kommentarer
  1. De premiene var vel fortjent 😀 og når de sa du skulle dele igjen da ble jei satt ut, for hvis det hadde gjaldt en av de andre så hadde de sluppet. Men heldigvis fikk vi mamma til å trekke en annen premie siden hu vant samtidlig, for jei synes det er stygt av de andre pasientene og si kommentarer som: du jukser eller su har vunnet så mye at du itte får være med mer… meg bekjent så er det du og jei som leverer inn mest premier og det er da gøy selv om man itte vinner, så kos deg med premiene, de har du fortjent: )

  2. Sandra sømo/ Hobby bitch: ja jeg hadde levert inn 8 premier denne gangen, men det ødelegger kosen veldig når folk ønsker deg ut av rommet. kanskje greit at jeg ikke fikk med meg de to nommerne i siste runde, jeg må ha hatt black out ( ett kan forklares bort, men ikke to)
   ja moren din var snill og tok min side.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg