du er SÅ trygg her

Jeg vet jeg jobber som vakt på en avdeling med folk som har anfall, jeg vet også hva epilepsi er, tror jeg.

Om du er bevistløs hører du ikke at jeg skriker i øret ditt, så da kan det jo ikke skade at jeg gjør det. Hjernen vil da ikke merke lydbølgene og det kan sikkert ikke ta og irritere trommehinnene.  Men om du hører meg og får vondt av ropingen min, ja da har du ikke anfall.

Om du hører har du ikke anfall, vel ikke et ordentlig anfall, det er ikke noe å bry seg om i hvert fall.  

Ja og om du klarer å svare tilbake er du helt frisk.

Takk, dette er holdningen til henne som skal passe på meg i natt. Dette er holdningen til en av 2 vakter som skal passe på en avdeling hvor halvparten av de som er innlagt har disse anfallene som ikke er å bry seg om.

Hun klarte å friskmelde meg i løpet av noen sekunder, i mot alle andre leger og sykepleiere sine meninger.

Får jeg anfall i natt vil hun torturere meg, både med lyd og bevegelser, jeg så henne gjøre det mot en annen (som faktisk var bevistløs)

Jeg har låst døra, men det gir lite trygghet siden de har nøkler.

Mest av alt skulle jeg ønske jeg kunne ha sittet oppe i hele natt, men jeg hadde allerede tatt medisinene mine da jeg først var vitne og så havnet i den opplysningsrike diskusjonen på 30 sekunder.

Sov godt, drøm søtt og håp at monsteret ikke får tak i deg.

    1. Jei skal holde hu unna hvis jei kan, så sant jei itte sovner selv. fy faen å dritt lei jei er hu, hu tar jaggu meg ittno hensyn til noen og skriker helt hysterisk!, det går itte ann og oppføre seg sånn, og han sank sammen i stolen og ble hengene med hode så han itte fikk luft, da satt hu seg siden av han og drakk te, hva pokker lissm… også fikk hu for seg at ha var tørst, selv om han var bevisstløs, å da tømte hu masse vann på han !!! jei holdt hode hans opp og prøvde og hjelpe han så godt jei kunne… men da kommer en annen pasient og ler og sier, nemmen har du begynt og jobbe her du a og snakker dritt, noe som er svært lite koselig!. jei sa for meg selv at noen må jo jobbe og hjelpe til!, egentlig er dette ett fantastisk sted, men visse folk burde itte vært her !!! stakkars kompisen våres! god natt snupp <3

    2. Sandra sømo/ Hobby bitch: jeg måtte tilslutt ta en stesolid fordi jeg var så hysterisk redd, og jo mer redd du er for å få anfall jo større sjanse er det at det kommer. heldigvis sov jeg som en stein hele natten og ingen har låst opp døra mi.

    3. Sandra sømo/ Hobby bitch: sov ikke som en stein og drømte mye rart, men alle stress og mareritt delene i drømmene ble så dempet av det ene faktumet om at jeg var hjemme i alle drømmene. home sweet home

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg