Hey! kjøkkenet på rikshospitalet, skjerp dere?

Meny er tydeligvis en antydning til hva man kanskje får å spise. Hovedrettene har hvert riktige, men om du har allergier får du venne deg til å spise kjøttboller og pølser 3-4 dager i uka, om du er så heldig å få mat i det hele tatt da.

En helg var vi 3 stykker som tydeligvis skulle dele en liten kyllingbit til første måltid, og den samme kyllingbiten skulle være til 2 måltider til for en av oss. Ikke akkurat fare for overspising nei.

Deserter er noe som muntrer opp en sykehusdag, og på menyen får vi en annen hver dag. Men om vi får noe, kan du i hvert fall ikke regne med at det er det som står. Du blir litt skuffet når du gledet deg til sjokolade pudding og får sitron fromasj.

I går hadde vi forresten det samme problemet igjen, glemt maten til de som hadde allergi, og vi fikk ikke desserten vi var lovet.

Men i dag fikk jeg nok, når sykepleieren kommer ut og sier hver forsiktig med hvor mye mat dere tar, dette er alt vi har og det kommer flere som skal spise senere.

Hallo? Kan dere ikke sende nok mat? Er det meningen at vi må spare på maten vi får? Når en rundt bordet som har spist 4 kjøttbiter lurer på om det er frekt av henne og ta en bit til siden hun er så sulten sier jeg at hun bare burde spise.

Hun tok en kjøttbit til og med dårlig samvittighet to deserter, for når vi først får dem får vi mye.( og hun var fortsatt sulten)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg