test av roots hår behandling fra lush

jeg burde ikke sammenligne balsamer med american cream, når man elsker et produkt så mye skal det så veldig mye til for at det skal nå opp. Men innimellom snubler jeg over produkter som kan tåle denne sammenligningen, denne gang var det roots.

Den ga ikke håret helt den samme fyldigheten og lettheten jeg er vant til, men med bare minimal bruk ga den litt fylde og fint hår. Prøven varte faktisk til hele tre vask og jeg ga bort den andre jeg hadde fått til en venninne.

Hadde jeg ikke allerede falt for american cream kunne dette fort blitt en favoritt, her er det bare snakk om hva man liker best.

Anbefales.

169 kr

Roots hårbehanling

hva lush sier om produktet på hjemmesiden sin:

Om stråene på toppen er skrinne, likevel skal du skinne. Fortvil ikke, vi har den perfekte behandlingen til tynt og fint hår. Dette er kort sagt veien til flott hår. Tynt hår må tas godt vare på. Denne hårbehandlingen er fullpakket av ingredienser for å revitalisere håret fra rot til tupp.
225g

Fresh Mint Infusion, Water, Cetearyl Alcohol & Sodium Lauryl Sulfate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Citric Acid, Propylene Glycol, Honey, Peppermint Oil, Sweet Orange Oil, Spearmint Oil, Grapefruit Oil, Nettle Absolute, Neroli Oil, Organic Extra Virgin Olive Oil, *Limonene, *Linalool, *Citral, Perfume, Methylparaben, Propylparaben *occurs naturally in essential oils
Vegetarisk


0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg