slapp ikke unna i dag heller

Jeg har sagt det før og jeg fortsetter å si det, jeg hater å starte dagen med anfall.

Første gang jeg våknet i dag gikk jeg på toalettet og hodepinen kom som et lyn nedslag, stille sier jeg til meg selv, hint tatt, jeg går og legger meg igjen.

Neste gang jeg våkner, vil bare ikke kroppen min høre på meg. Kjenner du ikke hvor slitene vi er sier musklene og minner meg om sjansen for å gå rett i gulvet om jeg prøver å legge vekta mi på bena. Jeg blir liggende og det tar ikke lang tid før hele kroppen rister ukontrollert, det varer bare i noen sekunder og jeg ligger sjokkert tilbake, jeg pleier å være forberedt på dem.

Men jeg trenger ikke mer overtalelse og kryper sammen i senga for å sove videre, men krampene er ikke ferdig med meg enda og nok en gang blir jeg overasket når de kommer, jeg prøver å dra i snoren for å kalle på sykepleierne, ikke fordi de kan gjøre så mye, mest for å få det dokumentert, men jeg når akkurat ikke tråden. Må vente til det verste er over før jeg klarer å forandre kroppsstilling så jeg når tråden.

Nå sitter jeg oppe og har fått i meg litt næring, anfallet ligger og truer i bakgrunnen og krampene dukker plutselig opp. Smerter er en selvfølge?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg