test av: fun rød fra Lush

FUN Rød

Lush forteller at denne såpen kan brukes til å lage figurer, Shampo, kroppssåpe og klesvask. Jeg turte ikke å prøve den på klesvasken siden vaskemaskinen her ikke er min og deles med flere. Men jeg har testet ut de andre tre funksjonene.

 

Som plastelina fungerte den godt, såpen var myk og lett og forme. Jeg prøvde meg ikke på noen store prosjekter siden jeg bare hadde litt i et prøvebeger, men den satt godt sammen og jeg så muligheten.

Som kroppssåpe var den grei, når du først er vant til lush sine produkter kan den virke litt skuffende, den skummer forsiktig og gir godt farget vann. Men ren blir du og den lukter godt av sitrus.

Som Shampo var jeg skuffet. Et produkt du teoretisk sett skal kunne bruke til klesvask, kan ikke skumme for mye (hvis ikke de mener håndvask da, det slo meg akkurat nå) men lite skumming og at det satte seg såpe biter i håret trekker veldig ned. Fult mulig at den ikke ville ha lagt igjen så mye rester om jeg hadde hatt større bit, men det hadde jeg ikke. Lukten er også god til håret, men jeg lengtet etter min Shampo og det holdt med det ene forsøket. Var ikke spesielt fornøyd med resultatet heller, men det var blitt rent tror jeg.

Dette vil i mine øyne være en grei såpe for barn, de kan ha det moro og bli rene og lukte godt, men tror de som har blitt vant til lush sine produkter vil føle at det rett og slett ikke lever opp til standarden vi er vant til, og heller velger et annet produkt.

 

hva lush sier om produktet på hjemmesiden sin:

Med mandarin- og appelsinoljer, sommelig og “julete” på en gang!

Et flerbruksprodukt, du kan vaske hender og kropp med det, du kan bade med det og få masser av bobler, du kan vaske klærne i det. Og for enda mer moro kan du også forme det i alle slags figurere og fasonger! Vi hadde det så moro da vi laget dette at vi kunne ikke kalle det noe annet enn FUN!
Pris pr stk – 200g

Talc, Cornflour, Glycerine, Sodium Laureth Sulfate, Orange Oil, Mandarin Oil, *Limonene, Perfume, Colour 14700 *occurs naturally in essential oils
VEGAN

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg