jeg skulle ønske de sluttet å gjøre dette mot meg.

jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, jeg tror omsorg spesialisten sitt mål er å knuse meg, noe de ser ut til og virkelig være gode til.

Men jeg tror dette er siste gang jeg hører fra dem, for når de hinter om at jeg kanskje burde bytte leverandør forstår jeg at de er like lei av meg som jeg er av dem.

Jeg er egentlig ikke så vanskelig kunde, så lenge de klarer å levere det de skal, når de skal, noe de ikke har klart siden jeg startet med dem.

Tider, dager, vikarer som ikke møter opp og hvem som skal komme har alt vert store diskusjonsemner.  Jeg trenger at noen kommer til meg fast, en person, en jeg kommer overens med og jeg føler kan hjelpe meg.  Faste tider slik at jeg kan forholde meg til når jeg kan få hjelp og legge opp planer etter dette.

Vikarer må man tolerere, men jeg trenger å få beskjed i god tid. Forandringer må også informeres om i god tid da jeg virkelig ikke takler det, og i hvert fall ikke om det kommer brått på.

Dette er vist umulig for omsorg spesialisten, ikke kan de garantere at de husker avtaler de lager eller beskjeder du gir. For å være helt ærlig tror jeg ikke de har klart å få med seg en eneste.  Jeg ble glemt i jula og selv om jeg informerer om innleggelse både igjennom bpa og ringer inn ser de ikke ut til å få det med seg.

Når det kommer til andre avtaler er det som å rope dem ut i en snøstorm.

Ett år med dem og jeg har bare fått halvparten av den hjelpen jeg skal få, og så kommer de å vil gjøre store forandringer i ordningen og ta fra meg tryggheten helt.

Jeg sitter stille og gråter og prøver og holde hysteriet under kontroll, det kommer ingen hjelp til meg i dag, men de kunne ikke si i fra før jeg hadde brukt nesten alle kreftene mine på å gjøre klart. Ikke får jeg skiftet på senga eller skiftet lyspærer, ikke støvsugd eller vasket.

Kreftene jeg skulle ha brukt på å takle dette ble brukt til å sette på klesvask, rydde klar senga og på å fjerne ting som kunne være i veien for hjelpen.

Jeg begraver hodet mitt i pelsen til Sirius og kan bare gratulere dem, dere klarte det til slutt, å bryte meg fullstendig sammen.

Dere må være stolte over å klare å knekke en med asberger syndrom.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg