test av Catastrophe Cosmetic fersk ansiktsmaske fra lush

Om jeg trodde cupcake var god, ja da hadde jeg ikke hvert borti dette vidunderet her. Jeg tror aldri jeg har hvert borti noe som renset ansiktet mitt så godt og effektivt som denne ansiktsmasken. Jeg hadde en stor betent byll ved øret og rant og rant verk, hadde rent i flere dager og ikke sluttet. Dagen etter jeg brukte denne ansiktsmaska var den krympet til minimal og skorpe endelig lagt seg på.

Alle andre tegn på kviser var også helt borte.

Men den tok ikke så godt på hudormer som cupcake gjør da.

Den eneste ulempen jeg merket var at den tørket fortere enn de andre, noe som egentlig sikkert ville ha hvert en fordel hadde det ikke hvert for at den løsnet fra huden når den tørket og alt ble blått.

Selv om jeg synes dette var et utrolig produkt tror jeg at jeg kommer til å holde meg til cupcake som vanlig hovedprodukt. Rett og slett fordi den må være sterk og jeg har følsom hud og jeg vil ikke gjøre huden min vant til virkningen slik at den ikke virker under neste krise.

Catastrophe Cosmetic

hva lush sier om produktet på hjemmesiden sin:

Blåbærmasken for katastrofeforebygging og “hud i krise”. Beroligende sinkspatpulver og essensiell kamilleolje gjør denne perfekt for hud plaget av ømhet og hissighet. Maskene lages her i Norge. og er helt uten konserveringsmidler. De må derfor oppbevares i kjøleskap.
 
Hvordan de brukesDu putter masken på når ditt ansikt er rent, men pass på så du ikke kommer for nært øynene dine. La det virke i fem til ti minutter, deretter skyll av med varmt vann. Din krukke bør i alle fall vare gjennom to masker. Plasser krukken din i kjøleskapet og den vil vare opp til 3 uker, men før den tid kommer har du allerede brukt den opp!
 75g
 
Ingredienser: Calamine Powder, Talc, Irish Moss Gel (Chondrus crispus), Fresh Blueberries (Vaccinium myrtillus), Glycerine, Almond Oil (Prunus dulcis), Rose Absolute (Rosa damascena), Chamomile Blue Oil (Matricaria chamomilla), Sweet Wild Orange Oil (Citrus sinensis), *Limonene, Methyl Ionone, Perfume

* Occurs naturally in essential oils

Vegan

1 kommentar

Siste innlegg