skal du handle på euronics må du holde tungen rett i munnen

Jeg var en liten tur innom euronics for å kjøpe kaffe til mamma, kjøp en maskin så du kan få laget deg ekstra dyr kaffe?

Men uansett, på vei til kassen så jeg flere kasser med spill ting og store plakater som sa 99 kr stk 3 for 2.

Ikke så veldig overaskende plukket jeg meg ut fire spill hodetelefoner og trådløs wii kontroll. Jeg hadde regnet ut i hodet at alt sammen med kaffen ville komme på ca 450 kroner.

Når de først tok ut den ene varen av tingene mine og sa den hadde blitt lagt feil tenkte jeg at slikt kan skje, men da måtte jeg jo hente noe annet i den sin plass eller kvitte meg med to ting. Valget gjorde de lett for meg da de kom til wii kontrollen og sa denne var lagt feil også.

Han gikk bort og tittet i kurvene og med min kunnskap om hva jeg hadde plukket ut og hva som ikke var på tilbud pekte jeg ut noen. Han bekreftet de lå feil og la dem tilbake i tilbudskurven.

Med to ting som ikke fulgte med ville han gi meg en rabatt, men å betale full pris for wii kontrollen for å få med ett spill var ikke fristende. Det hadde blitt tre ganger så dyrt. Men kanskje han ikke så hvor sykt det «tilbudet» han ga meg var, for når jeg skulle betale kom prisen på 447. i ett sekund tenkte jeg at det var godt beregnet til jeg kom på at jeg hadde lagt bort halvparten av varene.

Jeg avbrøt betalingen min og påpekte at varene skulle da koste 99 kr stk og 3 for 2. han tittet oppgitt over på plakatene igjen og ga meg riktig pris.

En ting er sikkert, de har ikke kontroll over tilbudene sine, så du må passe godt på.

Her er spillene jeg endte opp med ( for 200 kr)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg