politiet stormet oppgangen vår

Jeg har bpa på besøk og vi prater om menneskene sin evolusjon da vi hører det faller noe i trappen og en mann som skriker. For å være sikre på at det ikke er noen som er skadd åpner vi døren og roper opp i oppgangen uten å få svar.

Jeg hører et par prate høyere oppe og vi antar at de prøvde å bære noe på loftet og mistet det. jeg reagerte litt på ordene det er stille nå, så vi viste det kunne være noen andre som tittet ut.

Men bråket fortsetter og blir verre og verre. Når han som hjelper meg var ferdig gikk han ut for å se hva som skjedde, jeg ble ikke med for å gå opp så mange trapper er ganske tungt.

Jeg hører en del lyder i oppgangen og at ytterdøra går igjen, slikt hører man når man bor i 1. etasje og spesielt når døra inn til leiligheten ikke er helt igjen. Plutselig ringer det på utenifra, tre raske ring. Jeg tror det er min bpa og slipper inn samtidig som jeg stikker hodet ut av den åpne døra for å spørre han hva som hadde skjedd.

Der sto det politi med skjold og ba meg gå inn igjen. Naboen hadde også gått ut sammen med sine to små barn, men de hadde ikke direkte syn til ytterdøra slik som meg så jeg sendte beskjeden videre med hånd bevegelser og ord for å vise alvoret av det jeg sa, de forsto.

Jeg var veldig bekymret for at han som var å hjalp meg nå havnet i kaoset, men jeg fikk den geniale ideen om at hvis politiet var der når han gikk ut, ville de ha vinket han ned. Så jeg gikk ut på verandaen og spurte om han var utenfor, det var han heldigvis. Politiet hadde anholdt han i ett minutt før de fikk avkreftet at det var han som var problemet.

Når politibil 2 dukket opp spurte jeg om han kunne få komme inn igjen og det fikk han, her satt vi og ventet på at han skulle få lov til å dra igjen. Du går ikke ut i oppgangen med politi løpende. Han fikk unnskyldning, faktisk av mange etterpå, men han synes det var mest spennende.

Jeg har skrevet om denne personen som har skremt livet av meg flere ganger på bloggen før. Nå viste det seg at redselen ikke var så ubegrunnet. Hva som har skjedd vet jeg ikke, men jeg gjetter på psykose eller noe lignende.

Spenningene i kroppen min gjør meg ikke så bra og jeg er litt redd for å gå i anfall, men nå har de aller verste smertene gitt seg så kanskje jeg slipper unna. ( jeg kan få anfall av stress)

Det endte forresten opp med fire politibiler utenfor?

4 kommentarer

Siste innlegg