hovent øye

I dag våknet jeg med en ubehagelig følelse over det høyere øyet, det var ikke vondt, bare ubehagelig. En blandet følelse av at huden var strammet opp rundt den og at noe presset på det. Øyet rant også veldig.

Egentlig trodde jeg det var en kvise jeg har over øyebrynet som hadde skylden, så jeg tenkte ikke så veldig mye over det.

Men når jeg så meg selv i speilet var det åpenbart at kvisa var min minste plage, den er bare en brøkdel av hevelsen på øyet. Den er også alt for langt mot høyere til egentlig å ha kunne skapt dette.

Det er hovent i mellom øyenbryna og øyet, nok til at de dekker øyet helt på høyere side.

akkurat stått opp, så ser litt, ehhh ustelt ut?

5 kommentarer
  1. Hei! Jeg har også fått dette nå. Tok det lang tid før det gikk vekk og hva er grunnen for at dette skjer?

  2. Sander: mest sannsynlig er det betennelse i et område rundt. husker ikke hvor lenge det var, kanskje en ukes tid. kommer litt ann på grunnen til hevelsen.

   så lenge hevelsen ikke gjør vondt, vokser eller er virkelig i veien ville jeg anbefale der å se det an. men om den blir større, gjør vondt eller blir en plage så oppsøk lege. det er alt for mange grunner til at slikt kan oppstå.

  3. Jasmin: ser at jeg skrev at det tok en uke i mitt tilfelle. men om du har det samme vil jeg anbefale å ta en tur innom legen og sjekke hva det er. jeg har en sykdom som gir meg betennelser rundt om i kroppen hele tiden, så jeg går ikke til legen for små betennelser som forsvinner i løpet av en uke. men har du ikke en slik lidelse er det greit å få sjekket ut hva som har skjedd.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg