opp med det ene benet og plasser det foran det andre…

Jeg kom vel ca 50 meter ut før kroppen min virkelig startet å slite i dag, men jeg måtte i butikken så jeg konsentrerte meg om å sette den ene foten foran den andre, annen hver gang. Det var litt skummelt for ofte ville knærne gi seg under vekta av kroppen, men jeg tvihold i trillebagen og brukte den som støtte.

Inne på butikken var alt kaos som vanlig, hodet mitt klarer ikke å registrere hva som er gulvet og hvorfor det beveger seg slik, men ingen hyller flyttet på seg i dag da, så jeg kolliderte ikke med noe. Jeg bruker stokken halvveis til å holde kroppen oppe og halvveis til å fortelle meg hvor bakken er, dette trikset har jeg brukt mange ganger og nå skal det en del til for at folk ser hvor svimmel jeg egentlig er.

Men jeg kom meg igjennom butikken og fikk alle varene jeg trengte, nå var det bare å komme seg de 200 m hjem. De første 100 m gikk som til butikken, konsentrasjon på å huske å løfte bena og på å puste. Men halvveis ville kroppen ikke mer, og hadde dette hvert første gang jeg opplevde dette hadde jeg falt om, men jeg har fått styrke og vet at jeg kan pushe videre, selv om det gjør utrolig vondt, det er forresten for kaldt å sette seg ned å hvile så det er heller ikke et alternativ.

Jeg faktisk tenkte tanken at nå burde jeg ha falt om, ja ja jeg er sterkere en kroppen tror, jeg kommer meg hjem.

Og hjem kom jeg meg, og selv om kroppen verker og prikker og det føles ut som om noen har fylt hodet mitt med helium, er jeg fornøyd. Nå har jeg mat som bpa kan hjelpe meg med å lage slik at jeg får spist ordentlig i kveld.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg