netflix en tjeneste i vekst?

Jeg har nå hatt en måned gratis tilgang til Netflix og dens tjenester. Jeg har ikke fornyet medlemskapet, men dette er noe som må vurderes senere, jeg har to dager igjen.

Min vurdering av tjenesten har forandret seg veldig fra 2012 til 2013. i desember var jeg klar til å skrive en anmeldelse som slaktet tjenesten. Den var grei å være medlem av en måned, men innen den tid hadde du sett på alt som var å se på.

Men med det nye året kom oppdateringer og den ene serien etter den andre falt inn i katalogen. Selv om jeg vet at mange av dem er bra fordi jeg allerede har sett dem, gjemmer det seg sikkert noen perler i de usette også.

Den store forandringen kom med doctor who, endelig er denne serien tilgjengelig i Norge for de som ikke kjøper serien på dvd eller laster den ned. Jeg var litt skuffet over å se at det bare var 5 sesonger der, de mangler den 6., det er forståelig at de ikke har 7. da denne går nå.

Men dette er dessverre et problem som dukker opp i mange av seriene, går de enda mangler de kanskje alt fra 1-3 sesonger. Men om seriene er eldre og ferdige ligger de alle ute. Hele torchwood (dr.who spinoff) serien er der, også hele stargate sg 1.

Men etter som seriehylla dems utvider seg, blir film mangelen stor. Jeg hadde ønsket meg en mye større filmsamling.

Men med tjenester som og bare kunne vise barnefilmer og at du kan bruke spill konsollene dine til å få dem på tv`n gir de en grei tjeneste.

Dems tjeneste med å anbefale ting virker dårlig, du skal ha et ganske snevert syn for at den skal virke.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg