night terrors ( natt terror)

Om du har opplevd det vet du at navnet passer utrolig bra, det er nemlig helt ubeskrivelig.

I natt skrev jeg om marerittet mitt fra senga, dette gjorde jeg mest for å få det litt ut av hodet siden jeg ikke klarte å roe meg ned. Jeg var så redd for vinduet og resten av leiligheten at det var vondt.

Jeg har med årene lært meg at å la redselen fortsette ikke hjelper, det gjør det bare verre, så jeg sto opp gikk og tok meg ett glass vann, tok en tur på toalettet, gikk inn på stua og vekket Sirius og spurtet opp i senga igjen, da hadde jeg brukt opp alt motet mitt.

Så var det å ligge og små rope på Sirius til han ga seg og kom, somregel kommer han med en gang jeg roper. Men noen ganger ligger han så godt i sakkosekken sin at han ikke vil reise seg.

Jeg har nemlig lært opp panikken min til å registrere kattene sin oppførsel, dette går somregel veldig bra siden Sirius er en veldig rolig katt og det skal mye til for å gjøre han urolig. Så når han kommer og legger seg til å kose roer pulsen og panikken seg litt, når han halvsover eller sovner blir jeg endelig rolig nok til å kunne sovne igjen selv.

Hadde skyggene jeg ser hvert ekte hadde Sirius reagert, er edderkoppen i taket virkelig hadde Sirius reagert. Slik roer jeg meg ned og får sakte men sikkert kontroll på virkelighet og mareritt.

En av de tingene som gjør natt terror verre en et vanlig mareritt er at drømmen ikke nødvendigvis slutter selv om du våkner.

Det er heller ikke særlig behagelig å legge seg igjen i en gjennomvåt seng grunnet at du svettet som en foss. Flere ganger jeg har måtte gå opp å tørke kroppen min, vri opp nattklærene ta med håndkle å sove på i senga fordi den er våt og bytte dyne.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg