allergisk reaksjon

Synes dere min reaksjon etter undersøkelsen var litt mye? Ikke? Det gjorde jeg. Jeg har tatt denne undersøkelsen 2 ganger før og aldri reagert på denne måten før. Kroppen i sjokk og helt ødelagt. Det var jo bare en slange ned i halsen i noen få minutter.

Vel jeg opplever ofte at kroppen min reagerer sterkere en nødvendig etter den har hvert igjennom noe, så jeg tenkte ikke så veldig mye over det. Jeg bare jobbet med å bli bedre.

Men jeg gikk inn på badet en tur og så sjokkert inn i speilet. Hele venstre side av ansiktet mitt var dekket av bloduttredelser. Jeg ringte mamma for å høre om jeg hadde sluttet å puste under undersøkelsen, men det hadde jeg ikke. Hun ba meg hente ett glass og sjekke om det virkelig var bloduttredelser, noe det var.

Hvis man legger sammen kropp i sjokk, dårlig almen tilstand og utslett i ansiktet, hva kommer man frem til? Egentlig mye, men vi konkluderte med allergisk reaksjon.

Vi vet ikke akkurat hva jeg reagerte på, om det var det var medisinen, eller om de hadde mye lateks der inne. Jeg glemte å informere om at jeg er ekstremt allergisk mot lateks.

Men en allergitablett tokk litt av følelsene i kroppen, har ikke sjekket ansiktet enda, vet ikke om jeg tørr, kanskje holde meg unna speil frem til i morgen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg