perler og slikt

Det er ikke å komme bort i fra, denne byturen ble også basert på perle handling.

Jeg hadde to mål med byturen min, å samle mii til 3ds og kjøpe messingtråd til perlearbeidet mitt.

Jeg var innom outland og tittet på de nye bøkene, men klarer ikke helt å starte på en ny serie enda. Etter outland var jeg innom gamestop i østbanehallen og så på salget og game i karl johan. Det fristet mest å handle på game i dag, de hadde et bedre utvalg av spill til ps3 følte jeg, men endte opp med å ikke kjøpe noen nye spill.

Så gikk turen inn på panduro og ned i smykke avdelingen, jeg endte oppmed å kjøpe en liten antydning til kobbertråd som var forsølvet, de store rullene med tråder var de utsolgt for, typisk. Jeg plukket også med meg noen metall perler og noen glassperler.

 Så var jeg innom neo Tokyo og tgr. Neo Tokyo var så å si tom for godteri og jeg handlet ikke noe der, men jeg handlet på tgr. For til min store glede hadde glassperlene mine dukket opp i butikken igjen. Jeg kjøpte tre brett til, overdrivelse vil kanskje noen si, men jeg hadde betalt de 30 kronene for flaskene alene, perlene er bare et stort pluss. Kjøpte også 5 større glass som lignet, til å ha blant annet perler i. en metalltråd som var lilla og en lærtråd som var lilla.

Så gikk turen innom platekompaniet på byporten, men hadde mistet litt behovet for å handle nå. Så fort over spillene og gikk så videre til gamestop. Her brukte jeg litt lengere tid på å se på spilltilbudene, men gikk uten å kjøpe noe her også.

Så var det lush, jeg hadde fått med meg at de hadde fått in ansiktsmaskene i dag så jeg fikk tak i en cupcake. Så ikke noe til eventen de reklamerte om, men jeg var nok litt tidlig, kan ikke komme på slaget når de har annonsert.

Etter en liten hvilepause på jobben til mamma gikk jeg på meny på oslo city og handlet inn mat før jeg satte meg i drosjen hjem.

4 kommentarer

Siste innlegg