selvbetjening på meny

Jeg hadde lest om selvbetjening i en butikk for coop medlemmer, men jeg var ikke forberedt på å snuble over en slik funksjon selv med de første åene.
men på Meny OsloCity har de nå 4 selvbetjenings maskiner, og jeg måtte jo bare prøve.
Eneste krav er at du skal betale med kort.

Å løfte opp en vare, scanne den og legge den ned igjen er ikke så veldig vanskelig, men jeg la vist varene på feil side. Men uten om dette gikk det veldig bra, noen varer slo seg inn så fort jeg løftet dem opp av kurven (da lærte jeg å stå et skritt lengere unna for å ha kontroll) ellers var den største utfordringen å finne strekkodene på enkelt av varene.

Det var til og med en knapp å trykke på om du hadde varer som ikke hadde strekkoder (som frukt og grønnsaker) men siden jeg ikke hadde kjøpt noe slik fikk jeg ikke prøvd ut den funksjonen.

Det sto en ansatt og passet på/ hjalp oss og jeg tror maskinen sa i fra om noe ikke stemte, for når vekta fra kontrollvekta ikke passet sammen med det du hadde scannet inn kom den ansatte løpende fort. Tydeligvis klarer ikke maskinen å forstå at forskjellige brød veier forskjellige ting, noe de viste om.

Etter du trykker at du er klar til å betale får du velge antall poser og så betaler du, egentlig ganske genialt og når folk blir vant til systemet tror jeg det virkelig kan hjelpe på køen, men nå var det mest kaos der inne.

2 kommentarer
    1. Har brukt dette både på Coop og Ikea i Trondheim! Fungerer veldig bra om man ikke har for mange varer! Det er vel en slags “limit” også, på hvor mange varer du kan ha? Husker ikke jeg. Liker ideen bak (har jobbet i butikk selv og vet hvor “ubrukelig” det egentlig er å måtte sitte bak der fordi noen skal ha en Cola feks).

    2. Gamingportalen: jeg hadde en del varer, men det gikk bra. var som sagt brødet som var den store utfordringen. ja jeg tror et slikt system kan være genialt, bare ikke folk missbruker det.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg