jeg trengte nok en del søvn

Det har hvert en hard natt for meg, selv om mesteparten av tiden ble brukt til å sove.

Jeg vet ikke hvor lenge anfallet varte, bare at Luna kom å la seg under dyna mi. Jeg var for sliten til å krangle med henne så jeg tenkte at hun fikk gjøre det på eget ansvar. Grunnet dyna klarte hun ikke å sprette alt for høyt under første kramperykning, men litt humor for meg var nok bra. Hun bestemte seg for at det ikke var så farlig, men flyttet seg opp bak knærne mine, litt tryggere en bak føttene.

Uten om en smerte vurdering husker jeg ikke mer før jeg våkner opp, godt pakket inn av kattene mine. Jeg kan ikke huske at Sirius kom, men han kan ha kommet etter jeg sovnet.

Svimmelheten og kvalmen var fortsatt sterk, jeg klarte å gå ut på kjøkkenet for å ta medisinene mine, men jeg husker faktisk ikke dette heller. Det jeg husker er følelsen i hodet hver gang jeg flyttet på meg en millimeter.  Vet ikke hvordan jeg skal beskrive det da, sykt.

Jeg sov og våknet om hverandre i noen timer. Jeg våknet alltid av en krampe og jeg var like surrete i hodet hver gang. Sirius lå som klistret inntil meg.

Kl 2 hadde endelig hodet roet seg såpas ned at jeg turte å gå opp og få i meg noe veske og gå på toalettet. Jeg oppdaget også at jeg hadde glemt å gi kattene mat før jeg la meg, noe de fikk da.

Men selv om jeg kunne stå opp var jeg fortsatt veldig svimmel og det var egentlig bare et sted jeg kunne være, i senga.

Jeg hadde sikkert sovet over hele dagen i dag, hadde det ikke hvert for vekkerklokka som ringte 11.00. jeg bestemte meg for å i hvert fall prøve å være våken.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg