Det er deres egen feil at det blir stjålet.

Dagbladet kan fortelle om hvordan vi nordmenn stjeler tv serier på nett. Spørsmålet mitt blir så til leverandørene, er det ikke deres egen feil?

Selv laster jeg ned tv serier, både fra USA og fra England. Hvorfor jeg ikke ser på dette som tyveri? Jo fordi dere ikke gir så mange andre muligheter.

Jeg elsker doctor who og hadde fint betalt en liten sum for å få tilgang på bbc på nett. Slik hadde det også hvert med de andre seriene jeg laster ned. Men siden jeg bor i feil land er ikke dette mulig, det er ikke sikkert at serien blir tilgjengelig i mitt land en gang.

Noen steder lever de i den troen at det er greit for den digitale generasjonen og vente ett år eller to på noe, men med en verden som er så åpen som internett har gjort den, må leverandørene klare å henge med.

Vi vet hva som går på tv i alle landene og når, vi er ikke tilfreds med å være annen grads eller tredde grads forbrukere.

Dette er noe som påvirker musikk, spill, filmer og tv serier.

Alle sone sperringer burde fjernes og om produsenter og leverandører er redde for å få kopiert tingene sine på nett, gjør det tilgjengelig på en lovlig, rask og rimelig måte.

En eller annen gang må de jo lære å høre på forbrukerne?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg