bytur i romjulen

Først må jeg få si at det var overaskende lite folk i byen i dag, jeg hadde forventet meg et mareritt. Kan være at det skyldtes klokkeslettet.

Jeg startet handleturen på perlehuset. Jeg har akkurat funnet hjemmesiden dems og en butikk fullt av perler kunne jeg ikke unngå. Innkjøpene fra denne butikken får et eget innlegg.
jeg brukte lang tid der inne og gikk igjennom alle perlene, det er 50 % rabatt på alle tingene inne på perlerommet dems.

Hun i kassa var veldig snill og hjelpsom og etter at jeg gikk ga hun meg en liten pose med SWAROVSKI perler.

Så ble det en gå tur igjennom slottsparken og karl johan før jeg kom ned på panduro, de hadde ikke salg på perle ting der og siden jeg hadde kjøpt så mye på den andre butikken tenkte jeg at det kunne vente.

Det ble selvfølgelig en rask rundtur inne på tgr, men jeg kjøpte ikke noe. Var litt overasket over meg selv da jeg hadde kommet ut av arkaden på motsatt side og kom på at jeg glemte neotokyo. Slik går det når man går motsatt vei en man pleier, jeg gadd ikke å gå tilbake.

Rask runde på game og outland hvor jeg heller ikke kjøpte noe.

Så var det lush, jeg trengte en balsam og kjøpte meg en balsam fikk med en ny prøve.

Helt til slutt gikk jeg på gamestop og så igjennom de brukte ps3 spillene dems, jeg endte opp med å kjøpe noen spill, de viste seg å være på 20% avslag så jeg tok med ett siste.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg