test av: Sea Vegetable såpe fra Lush

Dette var en herlig såpe og jeg syntes prøven var alt for liten, angret nesten på at jeg ga bort den andre prøven min i kalenderen.

Den friske lukten som kommer fra lime planten får meg i godt humør.

Med både sjø gress og havsalt i kan jeg ikke forestille meg noe annet en et kjempe produkt for de som har hud som fort blir sår og eller irritert. Men husk at ting svir i åpne sår.

Sea Vegetable

fra hjemmesiden til lush:

Forfriskende såpe laget med Seaweed absolute, en av våre favorittingredienser, med et dryss av stimulerende havsalt for å gi kroppen en god skrubb når du vasker deg. Den dypblå såpen dufter av lime, lavendel og sjøalger, nesten som å sitte på stranden og kjenne at noen ved siden av deg smører seg med solkrem. Duften passer alle, er hverken blomstrete feminin eller treaktig maskulin, den er bare riktig.
100g kr 48,-

250g kr 114,-
500g kr 216,-
 
Ingredienser: Propylene Glycol, Water (Aqua), Rapeseed Oil; Coconut Oil (Brassica napus; Cocos nucifera), Coarse Sea Salt, Sodium Stearate, Sodium Lauryl Sulfate,Sodium Hydroxide, Arame Seaweed (Eisenia arborea), Lime Oil (Citrus aurantifolia), Lavender Oil (Lavandula angustifolia), Seaweed Absolute (Fucus vesiculosus), Glycerine, Sodium Chloride, EDTA, Tetrasodium Etidronate, *Citral, *Geraniol, *Limonene, *Linalool, Perfume, Colour 42090, Colour 19140* Occurs naturally in essential oils
Vegan   
      

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg