En tarantella på soverommet?

I natt bråvåknet jeg etter en slik drøm igjen, en jeg vet prøver å si meg noe men jeg forstår ingenting?

Det første jeg ser når jeg åpner øynene er en gigantisk edderkopp i taket, den beveger seg fort og kommer løpende over senga og mot meg.

Jeg ligger fasinert og ser på?

I det den starter å fire seg ned lang veggen begynner den å bli uklar og i det den treffer kanten hvor lyset ikke lengere når, forsvinner den.

 Hvorfor jeg bare ligger fasinert og ser på edderkoppen? Fordi jeg er vant til at øynene spiller puss på meg når jeg våkner, dette er langt i fra første gang.

Men siden den forsvant på skyggekanten må jeg innrømme at det er 2 % sjanse for at det jeg så var skyggen av en ekte edderkopp. Soverommet mitt er delt opp i to med en vegg som nesten går opp til taket. Dette mellomrommet mellom vegg og tak er kattene veldig glad i og det slipper inn lys fra datadelen av soverommet til sovedelen. Jeg er ekstremt mørkeredd.

Men om det var en edderkopp på data delen ville lyset gitt den mulighet til å kaste skygge over i sove delen.

Siden edderkoppen jeg så var så stor konkluderte jeg med at om den var ekte, var det en tarantella som må ha rømt fra en nabo. Jeg vet ikke m noen naboer som har edderkopper hjemme, men nå har jeg ikke gått igjennom leilighetene dems og sjekket heller.

En tarantella løs på soverommet tenker jeg og ler litt for meg selv og legger meg til å sove igjen. En tarantella går greit, men gir du meg en nattsvermer (type stankelbein med vinger) eller en liten hus edderkopp ja da blir jeg hysterisk.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg